Participarea la festival este gratuită și nu este condiționată de achiziționarea unui kit lampion/dovleac.

WishFestival.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona kit-uri lampion/dovleac la evenimentele organizate de aceştia.

Contravaloarea kit-ului poate fi returnată numai printr-o solicitare scrisă, trimisă la office@wishfestival.ro, in maxim 7 zile de la comanda, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat din vina organizatorului (nu mai are loc), caz în care returnarea contravalorii kit-ului şi rambursarea sumelor achitate va fi efectuată în maxim 14 zile de la data anulării.

Dacă evenimentul este amânat, kit-ul achiziționat se reporteaza automat pentru data respectivă.

Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite dupa data si ora de incepere a evenimentului.

Anularea comenzilor de kit-uri si returnarea contravaloarii acestora se poate face pe office@wishfestival.ro, printr-o solicitare scrisa, in maxim 7 zile de la comanda.

ATENTIE: In cazul nefericit al anularii unui astfel de eveniment (din vina organizatorului), veti fi informati pe e-mail iar banii se vor returna dupa 14 zile lucratoare de la data anuntului.

Modalitati de rambursare a contravalorii biletelor in functie de modalitatea de plata cu care s-au achizitionat bilete, in urma solicitarii scrise primite pe adresa: office@wishfestival.ro:

- daca kit-urile au fost achizitionate cu plata prin card rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;