Cand ?

31 august – 1 septembrie

Vezi programul evenimentului

Unde ?

Bucuresti, Parc Titan (I.O.R. - zona Calul Titanilor-)

Vezi locatia pe harta

Cumpara lampionul

Ia parte la cel mai așteptat eveniment din România, unde intențiile capătă contur, dorințele se împlinesc și creativitatea se trezește la viață. Timp de doua zile, tinerii, părinții și copiii se întâlnesc să-și exprime dorințele pe lampioanele din hârtie de orez și le dau voie să plutească pe lac într-o atmosferă de festival. Muzica bună, mâncarea delicioasă și atmosfera de sărbătoare vor fi și ele prezente. Vino și tu alături de noi!

🔴 Atenție! Kit-urile sunt în număr limitat, așa că îți recomandăm să rezervi cât mai curând.

1 kit lampion
50 RON
( prețul afișat se aplică exclusiv pentru achiziționarea online )
Kit complet pentru confectionarea lampionului: saculet personalizat Wishfest, lemn, hartie, set bete de sprijin, marker negru, lumanare electrica
Creative kit
100 RON
( prețul afișat se aplică exclusiv pentru achiziționarea online )
Kit complet pentru confectionarea lampionului: saculet personalizat Wishfest, lemn, hartie,set bete de sprijin, marker negru, set carioca colorate, set stickere, lumanare electrica.
Family kit
130 RON
( prețul afișat se aplică exclusiv pentru achiziționarea online )
Kit complet pentru confectionarea a 3 lampioane: 3 saculeti personalizati Wishfest, 3 lemne, 3 hartii, 3 seturi de bete de sprijin, 3 markere negre,3 lumanari electrice

Alătură-te echipei noastre de voluntari!

Îți dorești să faci parte din echipa celui mai așteptat eveniment dedicat dorințelor din România? Atunci înscrie-te ca voluntar și vino în echipa noastră, să afli de la A la Z cum se construiește un eveniment.